Nadační fond „N“ zachraňuje nedonošené děti

Narodily se předčasně a čeká je dlouhý boj o život. Ve FN Motol se snaží takové děti nejen zachránit, ale zároveň nacházet nové, lepší metody a způsoby, které by těmto malým bojovníkům zajistily co nejmenší zdravotní komplikace a co nejlepší start do života.

Nedonošené děti potřebují tu nejlepší péči. „Finanční prostředky získané díky Nadačnímu fondu „N“ přispívají k tomu, abychom mohli zachránit nejen samotné dětské životy, ale především jejich kvalitu,“ říká prim. MUDr. Miloš Černý, předseda nadačního fondu. „Chceme zajistit co nejkvalitnější personální i technické vybavení, díky kterému se snažíme minimalizovat případná zdravotní postižení do jejich budoucího života.“

Posláním Nadačního fondu „N“ je rozvíjet neonatologickou péči ve FN v Motole. Specializované pracoviště poskytuje komplexní péči novorozencům, zejména pak těžce nezralým a kriticky nemocným pacientům se selhávajícími životními funkcemi, s nutností ventilační a oběhové podpory, pro které je určena jednotka intenzivní – resuscitační péče a oddělení specializované péče. Jedná se o jediné pracoviště v České republice, které může využívat 24 hod. denně komplexní zázemí všech oborů dětského lékařství, veškerý laboratorní a vyšetřovací servis. Vše na nejvyšší úrovni.

Jak přispět Nadačnímu fondu „N“

❐ Chcete-li jednorázově přispět nebo naopak přispívat pravidelně, můžete zadat jednorázový nebo trvalý příkaz ve své bance a peníze Nadačnímu fondu „N“ poukázat na číslo transparentního účtu 123123123/0100 vedený u KB a.s. nebo na běžný účet: 68235-041/0100.

Formou DMS:

❐ Jednorázová ve tvaru DMS PLNANARUC na telefonní číslo 87 777, cena DMS je 30 Kč, Nadační fond „N“ obdrží 28,50 Kč.

❐ Roční ve tvaru DMS ROK PLNANARUC na telefonní číslo 87 777. Každý měsíc vám bude automaticky odečteno 30 Kč pro Nadační fond „N“, který obdrží 28,50.

Více zde: http://www.nadacnifondn.cz/nadacni-fond-n/