Registrace na Run Tour jsou spuštěny

Do startu závěrečného závodu běžeckého seriálu RunTour na Ladronce zbývá více než půl roku, již nyní se začíná plnit startovní listina. Pokud patříte k vyznavačům amatérského závodění, neváhejte. Kapacita závodu je omezena.

Registrace do 4. ročníku Česká pojišťovna Mizuno RunTour, který postupně proběhne Českými Budějovicemi, Olomoucí, Hradcem Králové, Libercem, Brnem, Plzní, Ostravou a Prahou, jsou již v plném proudu. Závod na Ladronce se uskuteční 3 října. Přihlašovat se můžete na webu www.run-tour.cz. Partnerem závodu je i letos Městská část Praha 6, která se podílí na organizačním zajištění běhu.

„Běžci si mohou vybrat mezi tratí na 5 nebo 10 kilometrů, což na start láká převážně ty, kteří se s během teprve seznamují. Navíc pořádáme i dětské závody na 500 a 1 000 metrů, vítány jsou tak celé rodiny,g říká Jan Dvořák z organizačního týmu RunTour. Seriál se za čtyři roky své existence proslavil především svou pohodovou rodinnou atmosférou. Nedílnou součástí běžecké série je také jeho charitativní složka. 50 Kč z každého startovného pořadatelé věnují potřebným. V minulosti již přes 2 miliony korun darovali Dětskému kardiocentru v Motole a 800 tisíc Kč Nadaci Leontinka. Startovné na závod 10 km stojí 500 korun, na poloviční trať je to 400 korun.