Na Petynce připravili Dětský den

náhled souboruV sobotu 6. června se v areálu koupaliště Petynka od 11.00 do 16.00 uskuteční Dětský den. Srdečně zveme rodiče s dětmi na akci plnou zábavy, zážitků, zajímavých atrakcí a překvapení v příjemném prostředí. Na své si tady přijdou větší, malí i ti nejmenší. Naleznete tajný poklad Koupaliště Petynka? Neváhejte a přijďte si to vyzkoušet! Pro děti do 15 let je vstup zdarma.

Baví vás kondiční plavání? Nevíte kam s dětmi, když je venku hezky? Chcete si příjemně odpočinout? Na koupališti Petynka si každý najde to, co má rád.

Toužíte v létě vyměnit rozpálené město za svěží travnaté pláže, bazén dlouhý 50 metrů s vyhrazeným pruhem pro kondiční plavce, přes sto metrů dlouhý tobogán, dětské brouzdaliště, hřiště na plážový volejbal či plážový bar? A nechce se vám z Prahy? Přijeďte si odpočinout, zasportovat nebo pobavit se s dětmi na Petynku.

Pro velké i malé

Prostorné a pečlivě upravené dětské hřiště s lanovkou, brouzdaliště se skluzavkou či tobogán ocení každá rodina s dětmi. Pro velké jsou připravena hřiště na plážový volejbal, nohejbal nebo ping-pong. A pro odvážné je letošní novinka v podobě aquazorbingu.

Na slunci nebo ve stínu?

Velký a nápaditě řešený areál koupaliště Petynka poskytuje dostatek místa na slunění, ale i možnost relaxu ve stínu. Když se dostaví hlad nebo žízeň, je tu snadné řešení. Nejen stánky s občerstvením nebo plážový bar, ale i milá a pozorná obsluha jsou zde samozřejmostí. V létě je otevřeno každý den až do 21.00, tak si na Petynku přijeďte odpočinout a pobavit se.

www.koupalistepetynka.cz