Fresh senior se připravuje na léto

I o prázdninách připravil Fresh senior klub program pro ty, kteří budou léto trávit v Praze. Od září jsou pak přichystány další zajímavé pořady a inspirativní aktivity.

Od ledna do června roku 2015 uspořádal projekt Fresh senior mnoho zajímavých aktivit pro občany vyššího středního věku.

Pravidelná úterní kulturně společenská setkávání se i v tomto pololetí shledávala s velkým zájmem. Rostoucí návštěvnost pak zaznamenaly dopolední kurzy Klubovny Fresh senior, která od října minulého roku nabízí jazykové kurzy, pohybová i mentální cvičení a nově i velmi oblíbenou výtvarnou dílnu.

Velkou pochvalu od účinkujících i návštěvníků sklidil Fresh senior festival, jehož třetí ročník se uskutečnil v pondělí 15. června v interiérech a zahradě Villy Pellé. Téma boje proti násilí na seniorech přineslo mnoho zajímavých přednášek, připraven byl též barvitý kulturní program.

V létě Fresh senior, klíčový projekt spolku Porte, připravil pro zájemce Fotografický workshop, Výtvarný kurz a Hereckou dílnu. Již v polovině září se pak můžeme těšit na týdenní cyklus Babí léto v pohybu, který představí nabídku skutečně čerstvých aktivit.

Více informací na www.freshsenior.cz nebo na tel. 224 180 336, info@porteos.cz.