Nepropásnětě Ladronkafest 2015

náhled souboruV rámci festivalu Ladronkafest proběhne i letos tradiční a oblíbená Soutěž studentských kapel.

Jde už o 13. ročník amatérského hudebního klání, do kterého se může zapojit jakákoli kapela či talentovaný umělec. V případě, že se přihlásí vícečlenná hudební skupina, je nutné splnit jedinou podmínku - víc než polovina jejích členů musí být studenty, kterým ještě nebylo 26 let.

Pro přihlášení do soutěže se musí kapely zaregistrovat na stránkách www.ladronkafest.cz a nahrát do systému jednu svou píseň. Návštěvníci stránek pak mají možnost hlasovat pro nejlepší skupinu či hudebníka na internetu od 1. července do 1. září 2015. Čtyři kapely, kterým fanoušci dají nejvíc hlasů, postoupí do finále a můžou si zahrát před publikem přímo na Ladronkafestu, a to v sobotu 12. září 2015. Soutěžit se bude opět o aplaus fanynek a fanoušků. Jeho intenzitu změří pořadatelé a kapela, která bude odměněna nejintenzivnějším potleskem, se stane absolutním vítězem.

Festival nabízí jedinečnou šanci představit veřejnosti amatérské studentské kapely nebo samotné umělce. Absolutnímu vítězi pak bude nabídnuta možnost nahrávat v profesionálním studiu a zviditelnit sebe nebo hudební skupinu, s níž vystupuje. Do soutěže se mohou hlásit studentské kapely i jednotlivci, a to od 1. 7. do 30. 8.

Festival se koná v prostoru areálu Ladronka. Jeho cílem je nabídnout dětem a mládeži širokou paletu aktivit a motivovat tak návštěvníky k pozitivním a prospěšným alternativám trávení volného času. 80 000 metrů čtverečních je každoročně rozděleno do několika zón, v nichž se odehrávají workshopy, sport, freestyle... Během festivalu se představí také více než šest desítek neziskových i ziskových volnočasových organizací.

Rezervujte si už dnes ve svém diáři sobotu 12. září 2015 od 11:00–20:00 hod. na Ladronkafest v Praze 6 a přijďte si užít zábavné a pestré odpoledne.