Stadion Markéta nabídne v létě skvělé sportovní zážity

Tři atraktivní sportovní události nabídne veřejnosti v srpnu a září Stadion Markéta.

Poslední prázdninový týden se na Markétě rozjede seriál závodů Mistrovství ČR juniorů, začátek září přinese Extraligu družstev a konečně 21. září si veřejnost připomene v nejstarším českém plochodrážním závodu památku Luboše Tomíčka.

25. 08. v 18:00 hod.,

MČR juniorů do 21 let

Seriál závodů, po jehož skončení budeme znát mistra ČR juniorů na ploché dráze. V tomto závodě seriálu se představí celá česká juniorská špička v čele s Edou Krčmářem. Horká želízka v ohni má rovněž Auto klub Markéta v triu svých zástupců – Zdeněk Holub, Ondřej Smetana a Michal Škurla. Vstup na tento závod je zdarma pro všechny návštěvníky.

3. 9. v 18:00 hod.,

Extraliga družstev

Nejvyšší česká ligová soutěž opět dostala staronový kabát. Extraligový tým se bude skládat ze čtyř závodníků základní sestavy a jednoho náhradníka. Jeden z nich může být cizinec a jeden musí být junior s licencí AČR, jenž má garanci třech rozjížděk.

12. 9. v 19:00 hod.,

47. memoriál Luboše Tomíčka

Jde o druhý nejstarší plochodrážní závod v České republice. Jeho tradice byla započata v roce 1969 na počest slavného československého plochodrážního reprezentanta Luboše Tomíčka, který podlehl následkům zranění utrpěných na dráze při Zlaté přilbě v roce 1968. Memoriál Luboše Tomíčka patří k nejvýznamnějším sportovním událostem v Praze.

Letos se opět tento závod uskuteční v rámci oslav Dne městské části Prahy 6. Memoriál Luboše Tomíčka je atraktivní závod nejen pro skalní příznivce ploché dráhy, ale i pro širokou veřejnost.

Vstupenky jsou již v prodeji na www.ticketportal.cz nebo přímo na stadionu Markéta (U Vojtěšky 11, Praha 6),(sekretariat@speedway-prague.cz).

Vstupné v předprodeji pro dospělé je již od 150,- a pro děti do 15 let je vstup zdarma. Více informací na webu www.speedway-prague.cz.

AK Markéta