Ladronkafest nabídne 50 možností jak trávit volný čas

náhled souboruNejvětší festival volného času Ladronkafest nabídne 12. září mezi 11. a 22. hodinou na 50 tipů na nejrůznější koníčky, druhy sportů, umělecké a tvůrčí dílny, taneční styly. Pro odvážnější je připravena inspirace v podobě vystoupení freestylistů nebo adrenalinová show.

Při některých atrakcích nasadí vlastní kůži i celebrity. Odpoledne se svými dětmi na Ladronce stráví například Agáta Prachařová, Es-ter Janečková, Kristina Kloubková nebo Vincent Navrátil. Během odpoledne živě vystoupí hvězdy muzikálu Romeo a Julie, jejichž fanoušci se mohou těšit i na autogramiádu zpěváků.

Na Ladronkafestu také vyvrcholí letošní ročník projektu Letní výzva pro srdcaře, který probíhá celé léto ve spolupráci s Nadací Naše dítě.

Účastníci si po registraci na www.jedenmesicbezce.cz zvolí částku, kterou za každý uběhnutý kilometr na konci léta darují právě Nadaci Naše dítě.Pro děti bude ve spolupráci s OCRA CZ (Česká asociace extrémních závodů) připraven menší překážkový závod. Na start dětského závodu se postaví i dcera televizní moderátorky Kristiny Kloubkové Jasmína, syn modelky Agáty Prachařové Kryšpín a dcera herečky Veroniky Žilkové Kordula.

Mistrovství ČR v poweriser (skákací boty), Český pohár ve slackline (balancování na popruhu upevněném mezi dvěma body) nebo Pole Battle League, chybět nebudou také Star Wars postavy, Romeo a Julie a LIPO.