V kondici s měsícem Zdravé Šestky, a to zdarma

Letošní ročník měsíce zdravé Šestky nabídne a představí nespočet zajímavých aktivit, kterými si můžete své volné chvíle zpříjemnit a skvěle se pobavit. Po celý měsíc září máte možnost navštívit více než tři desítky organizací, které nabízí téměř 200 druhů aktivit pro všechny věkové kategorie.

A protože všechno je v lidském těle provázané a platí, že „ve zdravém těle zdravý duch“, můžete zapracovat nejen na své fyzičce, ale i na duševní kondici. Součástí nejsou jen sportovní a zdravotní aktivity, ale i kulturní programy. „Jak se říká, kdo si hraje, nezlobí. Mám proto radost, že můžeme našim občanům napříč generacemi nabídnout takovou širokou škálu možností využití volného času. Doporučuji všem zájemcům, aby přišli, určitě si každý najde, co ho baví,“ říká radní Milena Hanušová (TOP 09).

Na webu www.zdravasestka.cz si projděte kalendář akcí Měsíce Zdravé Šestky! Vyberte si, co chcete navštívit, a sestavte si vlastní jedinečný program. Pozitivní zprávou je, že veškeré aktivity jsou zdarma.

Naučte se bojovému umění, zaběhněte orientační běh, zacvičte si, zkuste základy gymnastiky, florbalu, zahrajte si stolní tenis či volejbal, objevte break dance nebo se díky nám propracujte na prestižní golfový turnaj. Čekají na vás i divadelní představení nebo kurzy rozvoje tvořivosti, navštivte výtvarné dílny malování či keramiky. Pokud si chcete zjistit fakta o prevenci nebo něco o svém zdravotním stavu, navštivte 16. září stánek Hygienické stanice hl. m. Prahy na Kulaťáku.

„Zářijový program v rámci Měsíce Zdravé Šestky navazuje na dobrou tradici. Jsem rád, že nabídka je letos bohatá, a věřím, že splní nároky všech těch, kteří hledají kreativní využití volného času," dodává zastupitel Prahy 6 Marián Hošek (KDUČSL).