Neděle plná zábavy pro všechny v režii Nadačního fondu Šestý smysl

Velká zábavná show pro celé rodiny vypukne v neděli 12. června od 13 hodin v areálu SK Střešovice, Cukrovarnická 62. Za dobrovolné vstupné určené na charitu si užijete hodně zábavy.

Největším magnetem pro fanoušky bude charitativní fotbalový zápas známých osobností – týmu Real Top Praha, za který nastupují známí sportovci a umělci, s týmem Nadačního fondu Šestý smysl. V týmech pravidelně nastupují: Ivan Trojan, David Novotný, Vojtěch Dyk, Jaromír Bosák, Ladislav Hampl, Leoš Noha, Jiří Babica, Jakub Štáfek, David Suchařípa, Petr Vondráček, Daniel Pudil, Roman Bednář, Alexandr Salák, Jiří Panzner, Pavel Nečas, Vojta Záveský, členové Tata/Bojs.

Atrakce v areálu SK Střešovice startují již od 13 hodin a nikdo se nebude nudit! Pomalované obličeje dětí rozesměje oblíbený klaun a děti si pak vyzkoušejí skákací hrad či skluzavku nebo trampolínu. A kdo by si nechal ujít fotbálek v zorbovacích koulích? To bude paráda!

Zvídavci se budou moci seznámit s nejrůznější zásahovou technikou. Prolezou a vyzkoušejí si hasičskou historickou stříkačku sboru dobrovolných hasičů v dobových kostýmech. Představí se také Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy se svým vozemCAS (cisternová automobilová stříkačka) a Městská policie Praha zde předvede svou služební techniku a navíc odstartuje slalom na kolech pro děti i jízdu zručnosti. Ostraha Letiště Prahy přiveze služební psi, kteří ukáží zásahy proti narušiteli.

Na sobotním odpoledni nebude chybět autogramiáda slavných osobností, vystoupení pražských mažoretek či fotbalový turnaj žáků. Je připravena řada dalších zajímavostí a atrakcí a tak stačí jen přijít a za kupu zábavy přispět do charitativní kasičky a pomoci v efektivní léčbě devítiletému Jakubovi.

Devítiletý Jakub je na invalidním vozíku a trpí mozkovou obrnou. Pomoci mu může léčba, kterou v ČR nehradí zdravotní pojišťovny. Jde o léčebný pobyt v Centru Hájek - Šťáhlavice, kde se specializují na léčbu metodou TheraSuit – speciální stabilizační obleček, který umožňuje specifické aktivace a relaxace chybně fungujících svalových skupin, stimulace centrálního nervového systému, korekce pohybových stereotypů, zvýšení samostatnosti a soběstačnosti. Obleček umožňuje i dosud nechodícím klientům udržet rovnováhu, stabilizovat stoj a zahájit chůzi. Na tento pobyt v minulosti nadační fond přispěl šestiletému Tadeáš a výrazně mu pomohl.

Kromě dobrovolných příspěvků na Letním dnu, můžete podpořit léčbu devítiletého Jakuba přes Nadační Fond Šestý smysl i zasláním SMS ve tvaru:

DMS SESTY SMYSL“ na číslo 87777. Cena jedné DMS je 30 Kč, NF obdrží 28,50 Kč.

Letní den organizuje Nadačního fond Šestý smysl, který vznikl počátkem roku 2013 na podporu dlouhodobého rozvoje Prahy 6 a jejích občanů, zejména podpory v sociální oblasti a v oblasti zdravotnictví, tělovýchovy a sportu. Jeho hlavním cílem je podporovat sociálně slabé spoluobčany, rodiny s handicapovanými dětmi, děti z dětských domovů atp. Za dobu své existence již udělal radost a zlepšil životní podmínky desítkám dětí i jejich rodin z Prahy 6.

Více informací najdete na: www.nfsestysmysl.cz