Pomozte s Vánočním Bazááárem

náhled souboruPomozte dobré věci a přijďte darovat něco, co už nepotřebujete, koupit si něco, co potřebujete, a ještě se pobavit na Vánoční Bazááár, který už 9. rokem pořádá Nadační fond Šestý smysl ve spolupráci s Prahou 6 v prostorách kina Dlabačov.

Vánoční Bazááár je charitativně-kulturní akce, na níž se prodávají předměty z dobročinné sbírky, přičemž výtěžek je určen na zakoupení vánočních dárků pro vybrané děti či rodiny z Prahy 6 nacházející se v nelehkých životních situacích. Součástí bazááárku je i kulturní program, který je pro návštěvníky připraven zdarma či za dobrovolné vstupné. Dříve než v kině Dlabačov odstartuje v prosinci bazááár, můžete se zapojit do dobročinné sbírky předmětů. Pěkné a neponičené věci, které již vy nebo vaše děti nepotřebujete, ale které mohou někomu udělat radost, přineste v sobotu a v neděli 3. a 4. prosince vždy od 14 do 18 hodin do TJ Sokol Dejvice, vstup Bubenečská 4. Využijte předvánoční úklid a pošlete dál hračky, knihy, sportovní vybavení, keramiku, bižuterii, potřeby do domácnosti atd., prostě vše, co je funkční, ale doma vám již zbytečně zabírá místo a někomu jinému stále může udělat radost.
Vánoční Bazááár se uskuteční 9. a 10. prosince v prostorách Kina Dlabačov, Bělohorská 24, hotel Pyramida. Spolu s kulturním programem pro celé rodiny. Připraveno bude promítání a hudební produkce pro děti i dospělé, dětský koutek, kouzelník nebo fotokoutek. Podrobný kulturní program akce a příběhy dětí, kterým budou z letošního bazáááru splněna jejich přání, budou zveřejněny v průběhu měsíce listopadu a prosince na www.nfsestysmysl.cz nebo FB Nadační fond Šestý smysl.

Zapište si do diáře
Vánoční Bazááár 2022