Mezi svými vrstevníky - seniory

Máte chuť si popovídat a nemáte s kým? Nevíte, jak zaplnit celý den než přijde rodina domů? Potřebujete si přiměřeně trénovat svoji paměť nebo tělo? Chcete den zaplnit aktivní činností podle svého přání, ale nemáte k tomu možnosti? Nebo si chcete jen v klidu odpočinout v příjemném prostředí? Chcete si najít nové přátele?

Myslíte na svého rodiče, který je stále sám doma? Celý den máte obavy o své rodiče? Bojíte se, aby nezapomněli vypnout plyn, zamknout byt, vzít si léky? Přáli byste rodičům na „stará kolena“ poznat nové přátele a rozveselit se?

Odpověděli jste si - byť jen na jedinou z těchto mnoha otázek - ANO? Pak je možná ten pravý čas začít se zajímat o novou službu, kterou Vám nabízí centrum Dejvic. Jedná se o Denní stacionář, který sídlí v Šolínově ulici u Vítězného náměstí v Praze 6. Denní stacionář si můžete přijít nezávazně prohlédnout, vyptat se na podrobnosti a pak se teprve rozhodnout, jestli je to pro Vás to pravé.

Více informací Vám rády sdělí Martina Chmelíková a Lucie Dlouhá telefonicky na číslech 224 311 364, 604 232 163 nebo osobně na adrese: Šolínova 3, Praha 6 – Dejvice.

Tereza Janoušková