Příznivější otevírací doba v kancelářích energetiků

Obyvatelé Prahy dosud museli kvůli vyřízení záležitostí týkajících se elektřiny vyhledávat kancelář Pražské energetiky (PRE) příslušnou jim podle trvalého bydliště. To již neplatí. Od 1. 7. je obslouží v kterémkoliv z obchodních míst PRE na území hlavního města. Všechna budou mít navíc otevřena také v pátek dopoledne, což se již osvědčilo v kanceláři v paláci Adria.

"Od začátku prázdnin zcela v našich kancelářích defitivně padá místní příslušnost. V paláci Adria na Jungmanově náměstí, ve Vladimírově ulici v Praze 4 i na Balabence v Praze 9 obslouží zákazníka odkudkoliv. Všechna obchodní místa jsou dobře dostupná městskou dopravou," potvrdil tiskový mluvčí PRE Petr Holubec. Stejně jako již nyní v paláci Adria by navíc do budoucna měli energetici obě zbývající kanceláře sdílet spolu s Pražskou plynárenskou. "Upravujeme strukturu obchodu a služeb potřebám zákazníků a trhu podle evropských trendů," dodal mluvčí, podle kterého datum 1. 7. zvolili proto, že během prázdnin předpokládají menší nápor zákazníků na kancelářích. "V následujících měsících budeme sledovat nový provoz, v případě potřeby rychle zareagujeme na podněty od našich klientů.

Zákazníci také stále mohou telefonovat na telefonní linku Spolu pro Prahu 840 555 333 nebo na Zákaznickou linku PRE 267 05 5555, informace lze získat také e-mailem na adrese preforum@pre.cz," ubezpečil Petr Holubec. "Každého našeho zákazníka budeme o chystaných změnách informovat na letácích, které obdrží spolu s fakturou. Informace podávají i všechna klientská centra.