Výstava ukázala milou tvář

náhled souboruAutorka milých obrázků, televizního pořadu Domácí štěstí a herečka v jedné osobě Iva Hüttnerová uspořádala ve spolupráci s Městskou částí Praha 6 výstavu v Písecké bráně, která potrvá až do 17. prosince. Vernisáž výstavy byla zahájena v podobně milém duchu, jaký provází její obrázky a nenechalo si ji ujít mnoho osobností především uměleckého světa. Paní Hüttnerová poskytla Šestce i rozhovor (viz. rubrika Rozhovor


 


 


 

Popovídat si s autorkou přišel také Ivo Mathé nebo Jana Štěpánková, objevily se tu i další skvělé herečky jako Jaroslava Adamová či Zdena Hadrbolcová, Jana Šulcová, Alena Vránová, herec Jan Skopeček nebo bývalý mluvčí prezidenta Havla Ladislav Špaček.
 


 


 

Herečka Jiřina Jirásková spolu se sestrami Havelkovými byla tou, která výstavu zahájila poté, co hosty přivítal starosta Tomáš Chalupa. Sestry Havelkovy pak několika melodiemi naladily atmosféru dob našich babiček.
 


 


 


 

Mezi vystavenými obrázky divák nenajde jen zasněné dámy s psíky, ale také podobenky uměleckých osobností, jako například nepřekonatelného pábitele Bohumila Hrabala nebo tajemného Franze Kafky, popřípadě skvělého Vlastimila Brodského pochopitelně s jezevčíkem.
 



Tato dvířka mluví za vše.

Â