Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_q3pl7adonkcuqls3ost1tugqc7, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /var/www/localhost/htdocs/p6system/system/config.php on line 7 Šestka - noviny MČ Praha 6

Dětský den na Babě bude pro všechny

Dětský den s názvem Prostor pro všechny III. se uskuteční dne 29. 5. od 9 hod. na hřišti vedle mateřské školy na Babě.


Květnové sobotní dopoledne odstartuje orientačním během a pochody s kvízem o památkách, vedoucími po trase navrhované naučné stezky od Dejvic, Babou, Hanspaulkou, Šárkou a zpět. V programu pro děti vystoupí šašci i dětští dýdžejové, je připravena soutěž v malování na chodníku, soutěž v koloběžkách, na kolečkových bruslích, skateboardu, turnaj ve vybíjené, závody běhu dětí a mnoho dalších her a soutěží. Pro dospělé jsou připraveny turnaje ve volejbale, malé kopané a petanque.

Po 17. hod. se uskuteční fotbalové utkání mezi Týmem snů Hanspaulka, sestaveným ze známých osobností – rodáků z Hanspaulky, a týmem Obvodního ředitelství Městské policie pro Prahu 6. V 19 hod. pak v prostoru před Hendlovým dvorem proběhne koncert První pražské mobilní zvonohry hanspaulského rodáka a residenta Petra Rudolfa Manouška.

Rocková muzika a Hanspaulka patří neodmyslitelně k sobě. Proto pořadatelé připravili pro všechny její milovníky od 20 hod. koncert slavných rodáků, jakými jsou Ivan Hlas, Petar Introvič & Bluesberry, Jan Kalousek, Richard Tesařík, Václav Kopta, Jan Fišer aj., kterým bude v patách nastupující generace vtělená do Classic Rock a roll Bandu Pepy Pilaře.
Â