El Niňo vstoupilo do Ligy mistrů porážkou

náhled souboruAni rekordní podpora diváků nedokázala ovlivnit, aby si dejvické El Niňo dokázalo poradit s favoritem z Düsseldorfu. Stolní tenisté z Dejvic v premiérovém utkání Ligy mistrů neuhráli ani bod a do Ligy vstoupili krutou porážkou 0:3. Přesto, že se proti silnému soupeři nedalo předpokládat vítězství, čekalo se trochu více.

V úvodním utkání proti sobě nastoupili Dima Prokopcov a Christian Suss. „Tento zápas rozhodoval o tom, jestli sehrajeme vyrovnanou partii s tak skvělým týmem jako je Borrusia. Bohužel Dima dělal hodně lehkých chyb, dokázal srovnat na sety 1:1, pak znovu Suss převzal iniciativu a vyhrál 3:1,“ komentoval utkání trenér Zbyněk Špaček. Do druhého utkání nastoupil Tomáš Konečný s Timo Bollem, a byl to opravdu nerozlousknutelný oříšek. Neomylný Timo nedal Tomášovi sebemenší šanci. Jednoznačný výsledek 3:0 pro Bolla. Ve třetím utkání nastoupil Tomáš Tregler proti Patriku Baumovi. Souboj „trojek“ byl opravdu vyrovnaný, Tomáš hrál velmi dobře, chybělo však trochu štěstí. Po velkém boji v nejhezčím zápase utkání prohrál 2:3. Borussia Dusseldorf porazila SF SKK El Niňo Praha 3:0.

El Niňo Praha se nyní připravuje na jeden z klíčových zápasů proti francouzským Angers Vaillante T.T., které nejspíše rozhodnou o postupujícím ze skupiny.