Eva Pilarová chystá CD

náhled souboruZpívající a spokojené publikum ve vánočním stanu měla Eva Pilarová. Svoje příznivce odměnila kolekcí koled a písniček ze Semaforu. Jako perličku na závěr přidala nejen svůj slavný čardáš, ale i úryvek písně v čínštině, který pilovala pro loňské vystoupení v Asii.


Před Vánoci máte řadu představení. Zpíváte si pak koledy i u doma stromečku?
Vánoce jsou pro mne vždycky nejhektičtější období, hodně koncertů a zpívání, ale pak jedu k mamince na Moravu, a tam si koledy zpíváme. Zpíváme je i doma s mým mužem, který vždy připraví výbornou večeři, kapra i salát. Vánoce si tak užívám dvakrát.

Jak se Vám líbí vánoční osvětlení Břevnova, kde bydlíte?
Je to nádherné, už to mám vyfocené ze všech stran. Dokonce i taxikáři mi říkají, že Praha 6 je ze všech městských čtvrtí nejkrásněji osvětlená. Mě to pochopitelně těší, jsem břevnovský patriot. I když jsem se tu nenarodila, bydlím tu od 63. roku a jsem tu doma.

Co vás čeká v tomto roce?
Připravuji nové CD, v květnu by měl být jeho křest. Ale nechci prozradit, jaké bude. Ono když se to někdy řekne dopředu, tak vám může ten nápad někdo vyfouknout.

Vypadáte stále obdivuhodně svěže, jak o sebe pečujete?
Váhu si hlídám tak, že po páté hodině nejím. Jinak se neomezuji. O hlasivky nijak zvlášť nepečuji, vyhýbám zakouřeným místnostem a cucám mentolové bonbóny. Nesmím nastydnout, jinak to odnesou právě hlasivky.