Petynka zahájila sezónu

náhled souboruOd prvního května koupaliště Petynka opět slouží návštěvníkům. V tomto měsíci je otevřeno od 9 do 20 hodin, v červnu se otevírací doba prodlouží.

Od začátku sezóny mohou návštěvníci na www.koupalistepetynka.cz sledovat aktuální dění na koupališti. K tomu slouží dvě webové kamery, on-line údaje o teplotě vzduchu, vody i počtu návštěvníků.

Plavce potěší vyhřívaný bazén, který má vodu s minimální teplotou 24°C, sportovci si mohou rezervovat hřiště na plážový volejbal či nohejbal.

Koupaliště nabízí několik druhů předplatného od 10 do 100 předplacených hodin. Oproti loňsku návštěvníci za čipovou vstupenku neplatí zálohu, ale kupují si ji za 150 korun do svého vlastnictví. Na ni si mohou dobíjet předplatné dle vlastního uvážení. Ti, kteří si koupí předplatné na čip, mají první vstup zdarma.

Koupaliště má plně bezbariérový přístup a poskytuje své služby také hendikepovaným občanům. Pro vozíčkáře je instalováno hydraulické sedadlo spouštějící se přímo do bazénu.

Petynka má od loňska také bezdrátové WiFi připojení k internetu, které je zdarma využijí návštěvníci, kteří přijdou na plovárnu s počítačem.