Do Břevnovského kláštera každý měsíc na světové umělce

náhled souboruKoncertní sezona nazvaná „Břevnovská hudební setkání” zahájí slavnostním koncertem v úterý 29. 9. 2015 v 19.30 hodin v Tereziánském sále Břevnovského kláštera harfistka Jana Boušková, mj. členka České filharmonie, a barytonista Roman Janál, sólista Národního divadla v Praze, který přednese mj. Dvořákovy Biblické písně.

Břevnovská hudební setkání měsíc nabídnou každý měsíc koncerty vynikajících českých umělců. Do konce roku budou mít návštěvníci ještě možnost vyslechnout za doprovodu varhan skvělé sólisty na trubku, vítěze mezinárodní rozhlasové soutěže Concertino Praga Wernera a Viléma Hofbauerovy (21. října, kostel sv. Markéty), dále prota gonistu nejprestižnějších světových pódií Smetanovo kvarteto (Jiří Vodička – housle, Jitka Čechová – klavír, Jan Páleníček – violoncello, 23. 11., Tere ziánský sál) a v adventním koncertu soubor Musica Bohemica s uměleckým vedoucím Jaroslavem Krčkem ve spolupráci s komorním ženským sborem Carmina Bohemica (16. 12., kostel sv. Markéty).

Kapacita sálů je omezena, proto si vstupenky v ceně 200 Kč, pro seniory a mládež za 100 Kč, rezervujte na www.auramusica.cz, nebo na tel. čísle 603 188 500 a 224 311 364. Prodej v Domově seniorů E. Purkyňové (Cvičebná 9, P6 – Břevnov, nová budova) a hodinu před koncertem v sále.